Lite om oss

M

asterit.se är en plattform utvecklad för att sprida underhållande kunskap kring hur man bemästrar livet och hur man blir den bästa versionen av sig själv. Här kommer du få ta del av tipsen som vi har lärt oss under de senaste 5 åren inom personlig utveckling, träning och hälsa.

Ni har säkert hört citatet “kunskap är makt”. Det är bara halva sanningen. Kunskap blir makt när du applicerar det till verklig handling. Därför vill vi motivera, engagera och inspirera men även dela med oss av strategierna och taktikerna som ni kan använda för att ta verklig handling på er personliga framgång.

Meet the “dream team”

André och Faustas!

André Lundqvist
André Lundqvistgrundare av masterit.se
Hej och varmt välkommen till masterit.se. Jag heter André och är en av grundarna till masterit.se. Idag jobbar jag som säljare och har under de senaste åren fördjupat mig och fått en stor passion för personlig utveckling. Därför vill jag nu dela med mig av mina kunskaper genom vår blogg och podcast. Ha det bäst!
Faustas Nazarovas
Faustas Nazarovasgrundare av masterit.se
Vad kul att just du har hittat till masterit.se. Jag heter Faustas och är en av grundarna av masterit.se. Idag jobbar jag som säljare och har under de senaste åren varit delaktig i mens physique tävlingar vilket har gett mig en hel del kunskap inom träning och hälsa som jag vill dela med mig av här.

Tveka inte på att kontakta oss!

Kontakt